• Samen sporten

Gezond Afvallen Online

Of u twee kilo wilt afvallen of serieus lijdt aan overgewicht, in beide gevallen wilt u afvallen. Door af te vallen voelt u zich gezonder, fitter en ziet het leven er als snel stukken mooier uit. Daarnaast zal uw lichaam zich ook vele malen gezonder voelen en zult u merken dat het zowel fysiek als mentaal beter af zal gaan.

Maar afvallen is zo makkelijk nog niet. Of toch wel? De één heeft er meer moeite mee dan de ander, maar het blijft vooral een mentale kwestie. Juist dit verklaart waarom het voor zoveel mensen lastig is om een dieet vol te houden of op het juiste gewicht te blijven.

Gezond Afvallen Online is een door ervaren voedingsdeskundigen samengesteld afvalprogramma gericht op het verliezen van lichaamsgewicht. Het programma bestaat uit verschillende fases waarbij uw eetpatroon wordt omgegooid, met als voornaamste doelstelling uw vetpercentage te verminderen. Dit alles op een verantwoorde manier.

Gezond leren eten

Gezond leren eten, zo makkelijk is dat nog niet. Als het simpel was dan zou de helft van de Nederlandse bevolking niet te kampen hebben met overgewicht. Want uit cijfers van het CBS in 2015 blijkt dat de helft (50,3%) van de Nederlanders van 20 jaar en ouder overgewicht heeft. Dit zijn cijfers die er niet om liegen!

Gelukkig kan bijna iedereen er wel wat aan doen. Vaak is een slecht eetpatroon zoals gezegd een slechte gewoonte. En gewoonten zijn af te leren, ondanks dat het niet altijd even gemakkelijk is natuurlijk.

Want vaak zien we dat mensen in stressvolle of moeilijke situaties toch terugvallen in een eetbui. De hersenen worden op dat moment even bevredigd, maar het tegenovergestelde is waar.

Onze voedingsdeskundigen weten maar al te goed hoe lastig het afleren van deze ongezonde gewoontes zijn. In ons Gezond Afvallen Online programma leert u op een natuurlijke manier uw eetpatroon te veranderen en krijgt u alle handvatten om op de juiste manier lichaamsvet te verliezen en uzelf gezond en fit te voelen.

Suiker
Gezond ontbijt

Omgooien van uw eetpatroon

Een van de hoofdoorzaken waarom veel mensen te zwaar wegen is onbewust leven en eten. Het eetpatroon is voor veel mensen een automatisme ofwel een gewoonte geworden. Een koekje bij de koffie, een snoepje in de auto, een bakje chips tijdens een avondje tv kijken enzovoorts. En dit zijn juist de valkuilen die leiden tot de welbekende extra ongewenste kilo’s.

Door een gezond eetpatroon na te streven (liefst in combinatie met bewegen) zult u merken dat u al snel zult afvallen. Om dit te kunnen doen is het natuurlijk van belang dat u weet wat u zou moeten eten. Geen rare diëten waarbij u honger lijdt maar gezond en verantwoord voedsel. Een beetje discipline en bewegen erbij en u zult zien dat de kilo’s al snel eraf zullen gaan.

Een gezond eetpatroon aanleren is dan ook dé oplossing om lichaamsgewicht te verliezen maar ook om op uw ideale gewicht te blijven. Het verliezen van overtollige kilo’s is één, maar uw ideale gewicht behouden is voor velen een ander verhaal. Tijdelijke diëten hebben vaak maar even effect. Vaak valt men namelijk al weer snel terug in het oude eetpatroon.

Wilt u afvallen dan moet u zich dus vooral richten op het eetpatroon en de wil hebben om de nieuwe, gezonde levensstijl te behouden. It’s a way of living waarbij gezond eten en afvallen samen gaan.

70% voeding – 30% sporten

Vaak wordt gezegd dat 70% voeding en 30% beweging geldt voor het behalen van de gewenste (afval)resultaten. Voeding bepaalt namelijk voor een zeer groot deel of het lichaam over gaat op het verbranden van vet of op het verbranden van koolhydraten. Je kunt dus stellen dat hoe meer koolhydraten u tot u neemt, hoe minder vet u verbrand.

Er is natuurlijk een verschil in koolhydraten, maar in de regel klopt de 70% / 30% altijd.

Als u namelijk veel producten tot u neemt die veel koolhydraten bevatten, denk aan frisdrank, snoep, koek, wit brood enzovoorts, dan verbrandt het lichaam eerst al die koolhydraten voordat het over gaat tot het verbranden van lichaamsvet.

Uiteraard kunt u met sporten flink calorieën verbranden, maar wanneer u de verkeerde voeding tot u neemt zitten de kilo’s er zo weer aan.

Met de Gezond Afvallen Online afvalschema’s voor vrouwen en afvalschema’s voor mannen begeleiden we u in de juiste keuze voor voeding.

Gezond voedingspatroon
Samen sporten

Pak direct uw vetpercentage aan

Afvallen voor vrouwen

Herprogrammeer uw lichaam en val af

Afvallen voor mannen